Sekretess & Cookies Policy

Zofias eco beauty hanterar dina personuppgifter på ett säkert sätt och värnar om ditt personlig integritet.

Vi informerar dig här om det uppgifter vi samlar om dig när du besöker vår sida.

När du besöker Zofias Eco Beauty sida ger du samtidigt dit samtycke att vi får lov att behandla dina personuppgifter för det syfte som vi behöver när du väljer våra tjänster-


Cookies

Zofias eco beauty.se använder sig av så kallade cookies, för att underlätta och anpassa upplevelser för dig som användare samt för att få kunskap om hur vår webbplats används.

Du kan naturligtvis avböja att använda cookies genom att stänga av dessa i inställningar på din webbläsare vilket kan resultera att visa funktioner på vår sida begränsas.


Sekretess

Zofias Eco Beauty följer personuppgiftslagen PUL och dess principer samt bestämmelser för att skydda dina personuppgifter på ett korrekt sätt. Här kan du läsa och bekanta sig mera med personuppgiftslagen http://www.datainspektionen.se

Vi ansvarar för det personuppgifter som du lämnar på Zofias Eco Beauty och du kan känna dig trygg och säker att dessa uppgifter inte kommer att lämnas till tredjeparts utan din tillåtelse.

Detta gäller dock inte om skyldigheten beror på bestämmelse i lag eller informationen är av sådan art att det är uppenbart att samtycke inte behövs.

Personuppgifter

När du besöker zofiasecobeauty.se så skickar din webbläsare automatiskt information om vilken typ av dator och vilket operativsystem du använder.

Uppgifterna vi samlar om dig kan vara följande: ditt namn, postadress, telefonnummer och eventuellt socialmedia, e-postuppgifter samt annan information som du lämnar när du nyttjar vara tjänster och fyller i olika formulär.


Tredje parts webbplatser

Zofias Eco Beauty tar inte ansvar för sekretesspraxis på andra webbplatser, inte heller när du hänvisas till dem via en länk eller på annat sätt hänvisas till andra webbplatser som har koppling till Zofias Eco Beauty företag eller zofiasecobeauty.se sida


Ändringar

Zofias Eco Beauty förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy och det kan vara bra att besöka denna sida då och då för att se om något har ändrats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram