Resor

För mig är HÄLSAN grunden till lyckligare liv. Dagens höga tempo, dålig kost, stillasittande och oförmåga att skapa tid för återhämtning skapar både fysisk och psykisk ohälsa. Vår kropp har en fantastiskt förmåga till självläkning bara vi ger den rätta förutsättningar.

Att boka en hälsoresa är ett sätt att planera in tiden för just återhämtning som blir av.

Född och uppvuxen i Polen samt med många resor till olika Hälsohem och spa gjorde att jag fick stark längtan att arrangera olika HÄLSORESOR ditt.

Polen har hundraårig traditioner av spa och hälsohem och har fantastiska anläggningar.

Fördelen att resa med mig är att jag kan språket, områden, har rekat allt på plats och kan erbjuda lyxiga koncept för återhämtning, träning, fantastiskt avkoppling och olika hälsopaket till förmånliga priser.

Min vision är att alla ska ha en möjlighet att unna sig en veckas återhämtning från stress, vardagen m.m och få mer energi i en lyxig miljö med god mat, vackra omgivningar och njuta av fantastiska utbjud på spa.

Ni som åker med mig behöver inte tänka på något, allt är planerat och klart Det enda du behöver göra är att boka sin flygresa och följa med :)

 

Jungfruresan

Vår första resa skulle vara nu i April men på grund av Covid 19 kommer allt att skjutas upp på obestämd tid.

Var redo då allt detta är över 😊och vi kommer verkligen behöva en plats då vi kan ta igen oss och bearbeta det som har hänt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.