Resan i hälsans tecken – Bästa investering i dig själv!

Resan 28 Februari – 6 Mars

Dämpa oväsen och släp in lugnet i både kropp och själ.
Nycklar till bättre hälsa, mer energi och lyckligare liv börjar här.
– Hur mår du i skalan 1 – 10 ?
– Är hälsan ett hinder för ditt dröm liv?
– Om det inte fanns hinder, vad skulle du vara då ?
Om du inte är en 10 och hälsan hindrar dig från den liv du vill leva och vara där du vill vara, då är det dags att ta till livstillförändring. Tiden har kommit för att du skall investera i dig!
Analyser
För att kunna se hur din inre mår idag kommer du att erbjudas olika analyser, kroppsscanning, hälsoanalys där bland annat ansikte, tunga och Iris diagnostik ingår samt du skall svara på ett frågeformulär som kommer att lägga grund för en åtgärdsplan du kommer att följa hemma.

Åk med oss på en spa- wellness och välbefinnande resa där fokus ligger på hälsa, välbefinnande och avslappning i härliga omgivningar.

Kom tillbaka starkare, gladare, lättare, friskare, mer balanserad, med mer energi och mer kunskap för att förändra livsstil för att optimera din hälsa.
Du får vistas i en unik palats från 1100-talet som är ett av de äldsta herrgårds husen i Polen.. Byggt på en delvis konstgjord kulle och är över 6 meter hög omgiven av en landskapspark med ett område på över 8 ha.
Ligger i ett lugnt och pittoreskt område, borta från liv och rörelse och gör det möjligt för gästerna att få en bekväm vila i interiörer inspirerade av aristokratiska traditioner samt en lycklig tid tillbringad i det bästa holistiska spaet i Polen. I den vackra historiska parken med den energigivande meditationsträdgården – oavsett om det är en kraftcirkel eller Horuspyramiden, kan du rena din aura, själ och sinne, uppnå intern harmoni och stimulera vitalitet. Till slottet hör också till andra boende komplex.

För att garantera din plats betalar du först en anmälningsavgift på 3000 kr. detta kan du göra här: https://zofiasbeautyshop.se/sv/resor/halsoresan-anmalningsavgift.html

Fyll på med ny energi och var redo för en omstart.

Det är som att trycka på en pausknapp när man sätter sig till rätta i en jacuzzi eller bastu. Man glömmer bort tiden och vardagens bekymmer när man njuter av en avslappnande massage eller tar sig ett svalkande dopp i en simbassäng.
Här kommer några inblick av denna unika resan.

 

BOENDE

 

– Delad boende – 7 nätter i fantastiska dubbel  rum (för 2 pers) utrustade med japanska badtunnor för speciella badritualer. ( 2 st ritual bad ingår)

 

MAT – Frukost , lunch och middag ingår


• För att tillfredsställa olika smaker av hotellets gäster serveras traditionella polska rätter, veganska rätter och mat enligt en hälsosam diet of life som kombinerar olika matstilar.

 

 

En oas av lugn och relax upplevelser
Hotellet erbjuder ett enormt utbud av spa och skönhets-behandlingar.
Deras badkomplexet är en plats där gästerna kan uppleva en underbar avkoppling och glömma alla bekymmer. Ett brett utbud av tjänster inkluderar termoterapi, hydroterapi, balneoterapi, färgterapi, aromterapi och musikterapi. Detta är en fantastisk upplevelse som sker på många olika nivåer:
Ädelstenar och naturliga material garanterar glädje för ögonen. Bland dem: exotiskt trä, kristaller, glas, stenar och marmor. Deltagarna kommer också att bli glada med skulpturer av vackra kvinnor, skal, pärlor, atmosfärisk belysning samt underbara fresker på väggarna som hänvisar till den romerska termen.
Underbara dofter ger en oöverträffad upplevelse. Sensuella aromer som kommer ovanför inandning och ångkällor och fontäner gör att du kan känna dig extra avslappnad. Upptäck magin med växtbaserade infusioner och isgejsrar med skogens doft. Upplev härliga stunder i jacuzzin och finsk bastu. Det är värt att besöka ångbadet och uppleva citronskrubben, testa infraröd, ånga, finsk, rysk och flera andra bastu.

Mjöd kväll ( varm honung)
Vi kommer att få uppleva och smaka på miod ( honung) som serveras i enlighet med gammal polsk tradition och framkallar de extraordinära upplevelser som våra förfäder åtnjöt.
Ångor av uppvärmd honung väcker en trevlig doft av kryddor, och den aromatiska doften av gamla polska drycker tar oss till den gamla världen, som under denna extraordinära kväll skall serveras i lerkrukor.
Miod kväll är organiserad i restaurerad källare i palatset historiska källare med gotisk karaktär med sten, tjocka väggar och välvda sandstenvalv.
Vinprovning kan åtföljas av en munk som talar om honung eller en berättare som presenterar slottets historia och dess omgivningar.

Konsert för tibetanska skålar och gong
Vibrationerna från handgjorda gong når varje cell i kroppen som deltar i konserten. De avblockerar energikanaler, reglerar inre organ och slappnar av sinnet helt.
Vi kommer i den tibetanska konserten att utsättas för en “massage” med ljud, och varje kroppsdel kommer att påverkas av vibrationer och vibrationer i resonansinstrument. Vibrationerna når den organiska nivån för varje organ, inklusive till och med själva DNA: t. De har också en positiv effekt på energikanalerna – meridianer genom att blockera dem.
Som ett resultat avlägsnas toxiner från kroppen, funktionen hos de inre organen regleras och olika typer av smärta lindras.
Du kan lyssna på konserten medan du sitter, men att ligga ner rekommenderas. Mjuka kuddar och tyger, dämpat ljus och fantasifulla vibrationer av musik lugnar alla sinnen och gör djup avkoppling och vila


Fest på Vital Village SPA
Vi inbjuder dig till den “vitala världen” av SPA Wellnes – en plats där kroppen blir vacker, själen föryngrat och sinnet rensad.
Vi får njuta i sagans landskap av wellness i Vital Village SPA med: finsk bastu, Ryska badtunnor, lätt bastu, luftljusväg, polsk badtunna och japansk badkar med kallt och varmt vatten, sensationsduschar och ishink. Under vår vistelse i byn kommer vi att genomgå musikterapi, aromaterapi och färgterapi. I denna idylliska bosättning med 8 SPA-kojor med kvällsbelysning bland träden, sitter gästerna på träbänkar vid elden eller i en grillkoja för en bankettmiddag. Speciella installerade infraröda lampor gör att du kan njuta av byns charm även på vintern.

En dag i historiska vackra Warszawa, shopping, kultur, upplevelse

Oavsett om du vill bättra hälsan, stressa av, reflektera över det gångna året och planera det nya så missa inte denna unika möjligheter att fylla på energi och skapa grunden till ditt nya Jag!

Kvantanalys

Du får en komplett, snabb och  omfattande bedömning av hälsan med hjälp av en kvantanalysator då du få över 250 bioinformation om kroppens tillstånd.

Kontroll av hela kroppen

Denna icke-invasiva och säkra metod, som fungerar baserat på energiflödet i kroppen, gör att du kan känna till effektiviteten hos enskildsystem och organ i människokroppen. Den läser också nivån på alla näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, socker, kollagen och hormoner. Det stora spektrumet av undersökta kroppsområden ger dig möjlighet att se helhetssyn på orsakerna till sjukdomar och valet av metoder för att återställa hälsan.

 

Workshop 

Oljor används sedan urminnes tider, både till matlagning, kroppsvård, olika ritualer, insmörjningar och mycket mer. dessa ger oss ovärderliga fettsyror. Vi skall lära oss om hur man kan  pressa egna oljor hemma. Du kommer att pressa och köpa din egen olja och får tillfäle att beställa egen oljepress. WOW! jag pressar mina oljor själv och jag lovar att smaken går inte att gemförra med det oljor du köper i handeln.

Hotellet har enorm utbjud av behandlingar och vi har bokat in en RYGG MASSAGE med varma stenar i denna paket och lämnar valet för er att boka det behandlingar som ni själva väljer. Priserna är budgetvänliga 🙂

Utöver allt detta får vi tillgång till gym, träning ute, låna GÅ stavar, spela biljard och mycket mer.

Kostnad endast 11900 kr
Resan kan bokas i vår webbshop www.zofiasbeautyshop.se/sv/resor
så att du får möjligheten att finansiera den med Klarna. Den är uppdelat på Anmälningsavgift och slutbetalning. Du kan betala hela belopp på en gång eller dela upp den och betala i din egen takt.

Villkor

Vid bokning betalar du  en anmälningsavgift för att säkra din plats. Du kan avboka din resa 30 dagar innan avresa och få pengarna tillbaka , dock inte anmälningsavgiften på 3000 kr.
Slutbetalning ( 8900 kr) erläggs senast 30 Januari 2020 –  detta kan du göra här https://zofiasbeautyshop.se/sv/resor/halsoresan/halsoresan.html

Du ansvarar själv för att ha fullgod reseförsäkring och med avbeställningsskydd om du önskar det.

Flygg bokar och bekostar du själv. För att göra det lättare för dig har vi redan kollat priserna och  rekommenderar  Wizzair eller Ryanair där priserna är mycket låga om man beställer i god tid innan resan-

Det är också bra att ha med sig EU kortet . Den beställer du hos försäkringskassan.

Vid funderingar och ytterligare frågor var god och maila oss.

Eller ring på 070-7674467

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.