Hälsokontroll genom tester och blodprov

Många olika symptom uppkommer på grund av olika näringsbrister, intoleranser, försurning och annat så vid behov kan vi beställa olika tester och provtagningar som: blod, urin, saliv, födoämnes och vitamintest med mera för att få se dina genetiska förutsättningar och få ytterligare ledtrådar.

Hälsoundersökningar som gör skillnad

Att kunna se hur din inre mår idag kan jag utöver mina analyser och tester erbjuda även olika blodprov i samarbete med SMART LABZ.

 • Alla tester framtagna av/med läkare och forskare
 • Unika blodtester i varje hälsoplan kopplade till respektive område
 • Kommentarer från legitimerad läkare
 • Individanpassad hälsoplan utifrån dina provsvar

Våra labb- hälsoundersökningar med blodprov hjälper dig att förstå hur din kropp verkligen mår, på riktigt.

Välj din hälsoplan

Vill du lära dig mer om hur du kan göra för att få mer energi, leva längre eller kanske förbättra din hjärnhälsa? Välj ett v alternativen som hjälper dig att förbättra din hälsa - på riktigt.

Vi hjälper dig att mäta, förstå och förbättra din hälsa.


Hälsoplan Energi
1995 kr

HÄLSOPLAN MED FOKUS PÅ MER ENERGI

Hälsokontroll ENERGI är framtagen tillsammans med läkare och mäter viktiga faktorer kopplade till kroppens förmåga att procudera energi och kunna prestera på topp.

Blodtestet kan hjälpa dig att hitta brister och obalanser som gör dig trött och orkeslös.

ENERGI är testet för dig som:
 • ofta känner dig trött och orkeslös.
 • vill prestera på topp varje dag.
 • vill förstå vad just din kropp behöver för att må så bra som möjligt.

Den innehåller 8 områden med 33 blodmarkörer


Hälsoplan Lev längre
2495 kr

LEV LÄNGRE är vår mest omfattande hälsokontroll framtagen av läkare med 50 blodmarkörer som berättar för dig hur du kan göra för att leva ett så friskt, långt och lyckligt liv som möjligt.

VILKA TESTER INGÅR?

Här testas åtta områden i din kropp som är viktiga för att du ska kunna upptäcka brister som kan öka risken för att drabbas av åldersrelaterade sjukdomar.

Hälsoplanen kan hjälpa dig att ta reda på hur din kropp mår och vad den behöver för att ha ett långt och lyckligt liv. Forskning visar att med rätt hjälp och tidiga insatser går det att minimera risken för allvarliga sjukdomar.

I en värld som blir allt sjukare vill vår labb skapa förutsättningar för att du ska ha en hälsa i världsklass.

LEV LÄNGRE är testet för dig som:
 • vill förstå hur du kan minimera risken för åldersrelaterade sjukdomar.
 • få ett kvitto på att du mår bra, även på insidan.
 • vill förstå vad just din kropp behöver för att må så bra som möjligt.


Hälsoplan Hjärnhälsa
2495 kr

Här testas åtta områden med 42 markörer i din kropp som är viktiga för att du ska kunna upptäcka brister som kan öka risken för att drabbas av till exempel demenssjukdomar och eller alzheimers

Hälsokontrollen HJÄRNHÄLSA är framtagen av hjärnforskare med 42 blodmarkörer som berättar för dig hur du kan förbättra din hjärnhälsa. Med rätt information och förebyggande arbete kan man minska risken för till exempel demenssjukdomar och alzheimers.

Vill du förbättra ditt fokus och se till att bibehålla skärpan resten av livet? I den här hälsoplanen får du lära dig mer om din hälsa och hur du kan hålla hjärnan i trim.

I en värld som blir allt sjukare vill vi skapa förutsättningar för att du ska ha en hälsa i världsklass.

HJÄRNHÄLSA är testet för dig som:
 • vill förstå hur du kan minimera risken för till exempel demenssjukdomar & alzheimers.
 • få ett kvitto på att du mår bra, även på insidan.
 • vill förstå vad just din kropp behöver för att må så bra som möjligt.


Hälsoplan Sport
2295 kr

Hälsokontrollen SPORT är framtagen av läkare med 45 blodmarkörer som berättar för dig hur du kan prestera bättre, både fysiskt och psykiskt, den mäter viktiga faktorer kopplade till prestationsförmågan.

Ställer du höga krav på din kropp så är detta testet för dig.

Hälsoplanen kan hjälpa dig att tidigt upptäcka olika brister och obalanser i kroppen. Forskning visar att med rätt hjälp och tidiga insatser går det att minimera risken för både skador och flera hälsoproblem. Hälsoplan SPORT ger också konkreta tips på vad du kan köra för att optimera kroppen för högre belastning.

LEV LÄNGRE är testet för dig som:
 • på ett säkert sätt vill kunna ställa högre krav på kroppen.
 • förstå vad just din kropp behöver för att maximera återhämtning efter tung belastning.
 • minimera skador och ge vad just din kropp behöver.

I detta ingår analyser av 8 områden med 45 blodmarkörer


Hälsoplan Hälsokollen
1795 kr

HÄLSOKOLLEN är en omfattande hälsokontroll framtagen av läkare med 37 hälsomarkörer som ger dig en bra översikt på hur din kropp mår på insidan. Har du aldrig gjort en hälsokontroll förut så kan detta testet vara en bra början. Den innehåller analyser av 8 områden med 37 blodmarkörer.

Hälsoplanen kan hjälpa dig att ta reda på hur din kropp mår och vad den behöver för att du ska ha ett långt och lyckligt liv. Forskning visar att med rätt hjälp och tidiga insatser går det att minimera risken för allvarliga sjukdomar.

HÄLSOKOLLEN är testet för dig som:
 • vill få större insikt i hur din kropp mår på insidan.
 • få information om hur du kan minimera risken för sjukdomar och hälsoproblem.
 • vill förstå vad just din kropp behöver för att må så bra som möjligt.

Här ingår analyser av 8 områden


Hälsoplan Sköldkörtel
2195 kr

Hälsoplan SKÖLDKÖRTEL är framtagen av läkare med 34 hälsomarkörer som ger bra information om din sköldkörtelfunktion. I dagsläget går många människor runt med besvär orsakade av sköldkörtelrubbning utan att veta om det.

I detta ingår analyser av 8 områden med 34 blodmarkörer

Hälsoplan SKÖLDKÖRTEL är framtagen tillsammans med läkare och mäter viktiga faktorer kopplade till sköldkörteln och kroppens hormoner.

I dagsläget lider många svenskar av sköldkörtelrubbning. En av sköldkörtelns viktigaste uppgifter är att styra ämnesomsättningen i kroppen och vid problem med detta kan symptomen variera och grundproblemet kan vara svårt att upptäcka. Testet visar dina nivåer av sköldkörtelhormon och eventuell över/under-produktion.

SKÖLDKÖRTEL är testet för dig som:
 • lider av trötthet, nedstämdhet eller energilöshet och vill förstå om det beror på sköldkörtelrubbning.
 • vill få en bättre insikt om din sköldkörtelfunktion
 • vill förstå vad just din kropp behöver för att må så bra som möjligt.
Vad är Hypotyreos?

Om du lider av en underproduktion i sköldkörteln så kallas detta för hypotyreos. Symptomen skiljer sig ofta fårn person till person. Vanliga symptom på hypotyreos är dock trötthet, viktuppgång, och en "konstig" orolig känsla i kroppen.

Vad är Hypertyreos?

Om du istället lider av en överproduktion i sköldkörteln så kallas detta för hypertyreos. Symptomen är på samma sätt som vid hypotyreos otydliga. De vanligaste symptomen är dock nervositet, viktnedgång, depression eller trötthet.


Matintolerans test
2300 kr

OBS! Denna behandling kan inte bokas med rabatter för nya kunder.

Lider du av uppsvälld-uppblåst mage, huvudvärk, ledvärk och liknande?

Det kan vara tecken på intolerans mot visa födoämnen. Dessa påverkar kroppen negativ och till slut kan leda till allergier.

Att ta reda på vilka ämne du bör undvika hjälper dig att utesluta dessa ur din kost och undvika obehag och värk.

Med ett liten stick i fingret får du testa 46 olika födoämnen som hjälper dig ta bort det som stör för att återfå balans.

Det tar c.a 50 minuter och kan göras under lunch-rast 😊
Har du bråttom? Så tar vi bara provet vilket tar max 10 min och så får du svaret med bild på mejlen.
Provet skall beställas minst en vecka i förväg.


Vitamintest
450 kr

OBS! Denna behandling kan inte bokas med rabatter för nya kunder.
Testen kan endast göras på salongen.

Vitastiq – vitamin test ger dig snabbt svar på 26 näringsämnen och dess nivåer och vad du behöver fylla på för att balansera dessa. Svaren får du direkt på mejlen och även råd på näringsrik kost och kosttillskott.

I vår kropp pågår ständigt nedbrytande reaktioner, dessa är nödvändiga och som vi är beroende av för att växa, förnya våra celler och vävnader och rena kroppen och huden från slaggprodukter och gifter.

För detta behöver vi antioxidanter i form av vitaminer, mineraler, enzymer eller andra ämne från växtriket.
Tyvärr så får vi inte idag tillräckligt med den livsviktiga näring som kroppen behöver för att fungera och skydda oss optimalt.
Brister visar sig med olika symptom som: trötthet, orkeslöshet, värk i kroppen, ingen energi med mera.
Kosttillskott och super-food är ett sätt att snabbt fylla på desa ämnen.

Men hur vet du vad du verkligen behöver och om du får nog? Vitastiq är en liten penna-liknande pryl som kan upptäcka vitaminer i kroppen genom huden. Enheten använder något som kallas elektroakupunkturmetodik (EAV) som upptäcker elektriskt motstånd i några av kroppens akupunkturpunkter som kan förändras om det finns en vitaminobalans.

Metoden EAV (Elektroakupunktur enligt Voll) undersöktes utav en tysk läkare, Reinhard Voll, och hans team. De fastställde att akupunkturpunkter skiljer sig från den omgivande huden och har högre elektrisk ledningsförmåga. Den elektriska konduktiviteten vid dessa punkter har varit relaterad till vitamin- och mineralbalansen Priset inkluderar ett återbesök för ett ny mättning :)

Hur Går Det Till ?

- Välj och boka din hälsoplan
- Du erhåller en remis via mail som gäller i 3 månader
- Gå till din provtagningsställe

Följ provtagnings-ansvisningar och lämna ett blodprov när det passar dig. Det är supersmidigt! Bara ta en nummerlapp, sätt dig ner och vänta och visa din

Få ditt provsvar och boka rådgivning för att få din hälsoplan

När provsvaren kommit så går vi igenom dem tillsammans med din hälsoenkät. Utifrån det så skapar vi en skräddarsydd hälsoplan, anpassad för just dig och dina behov. Jag tror att alla människor är olika och behöver olika åtgärder för att må så bra som möjligt.

Förbättra din hälsa
Sen är det upp till dig att börja följa hälsoplanen och förbättra din hälsa.
Jag vet att det inte alltid är lätt, och kommer därför finnas med dig längs vägen beroende på vilket hälsopaket du väljer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.