Friskare Tillsammans

Zofias Hälsa & Livsstil online och på plats

Dörren till bättre hälsa, mer energi och lyckligare liv öppnas här

  • Hur mår du i skalan 1 - 10 ?
  • Är hälsan ett hinder för ditt drömliv?
  • Om det inte fanns hinder, vad skulle du vara då?

Vägen till bättre hälsa mer energi och en ny livsstil börjar här. Tiden har kommit för att du skall investera i dig!

Som hälso- och livsstilscoach arbetar jag med att hjälpa dig att finna en balans i livet. Hur vi mår idag påverkas mycket av vad vi äter, vad vi sätter på vår hud och om vi utsätts för stress, gifter och kemikalier. På grund av den kost och det liv vi lever idag så är det många som går runt med olika näringsbrister utan att veta om det. Jag ställer frågor och använder olika analysmetoder för att se hur din kropp mår och vad du behöver göra för att stötta den.

Det kan vara till exempel, att hitta rätt kost som du mår bra av, kosttillskott, finna motivation, öka din självkänsla, komma i gång med träning med mera. Alla människor är olika och därför finns det inget förutbestämt sätt som passar alla utan vi hittar det som passar dig.

Till mig kan man komma med ett specifikt mål som att: du vill ha mer energi, viktminskning, har magproblem, huvudvärk, eksem mm. Kanske vill du stärka ditt självförtroende, skapa en förändring i livet eller sluta göra som alla andra vill och gå din egen väg. Eller så vill du bara ha en analys av nuläget.

Alla är välkomna och tillsammans söker vi efter orsaken till att du inte mår på topp.

Min vision är att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv. Målet är att visa vilka effekter näringsrik mat, naturlig skönhetsvård, motion och rätta tankar förbättrar vår hälsa till kropp & själ.

Här på Hälsa och livsstil kan vi hjälpa dig med hälsoanalyser, näring och livsstil coaching, gå ner i vikt, ändra till hållbar livsstil, hantera stress , beställa tester och blodprover, hitta orsaker till obalanser, kost, superfood samt annat som främjar hälsan och skönhet.

Bli din egen hälsa ängeln

Sjukvården har inte till uppgift att värna om din hälsa och den arbetar inte i förebyggande.

Att ansvara för sig själv och sitt välbefinnande skapar förutsättningar för att kunna leva en friskare och längre liv. Hur du kommer att klara dig, hur mycket du skall orka och hur du kommer att se ut när du bli 80 beror på det val du gör idag.

För trodde man att vad vi än gör så är det GENER som bestämmer. Idag vet vi att gener utgör bara en liten del och du själv med din livsstil, kost, rörelse och dina tankar kan påverka och förlänga din DNA och därmed förlänga livet. Det är också med vårt sätt att leva kan vi väcka eller släcka visa av våra gener.

Bli din egen hälsoängel genom att öka ditt medvetande om dit nuvarande livsstil och hälsa. Vi finns här för dig och hjälper dig på vägen vad det än gäller: stress, näring, kost, hälsoproblem, träning, gå ner i vikt, ändra till hållbar livsstil och liknande.

 

Individuell Hälsoanalys

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt, planera och leda dig framåt att uppnå ditt hälsomål börjar vi alltid med en grundligt hälsoanalys.

Vi utgår från hur du mår nu, tittar på historiken, sjukdomar, livsstil och mycket mer för att få ledtrådar som hjälper mig att hitta orsaker till dina obalanser eller brister och utifrån det får du rekommendationer för att uppnå det mål vi bestämmer och följer upp tillsammans beroende på vilket paket du väljer.

Hälsoanalys / 2500 kr

Vill du veta din hälsostatus och ta reda på hur du ligger till idag kan du boka endast en Hälsoanalys

Att kunna se hur din inre mår idag använder jag mig bland annat av kinesiska urgamla hälsoanalysmetoder som: ansikte, tunga och Iris diagnostik samt svar på det frågeformulär som du får hemskickat och som du fyller i innan besök.

Många olika symptom uppkommer på grund av olika näringsbrister, intoleranser, försurning och annat. Vid behov kan vi beställa olika tester och provtagningar som: blod, urin, saliv, födoämnes och vitamintest med mera för att få se dina genetiska förutsättningar och få ytterligare ledtrådar.

Är du redo? Boka din analys nu och klä dig i hälsa!

 

OBS! - Det är viktigt att förstå att jag som hälsa och livsstil terapeut ersätter inte sjuk och läkarvård och är inte legitimerad att behandla sjukdomar.

Jag hjälper dig med alternativa metoder som innefattar bl.a. att ändra till hållbar livsstil, kost och näring, hantera stress, träning och mera vilket jag vet hjälper dig att uppnå hälsa, mer energi och lyckligare liv.

Känner du att du är sjuk så skall du i första hand vända dig till sjukvården.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.