Esse Super Sensitive Eye Cream

NYHET!
Vi har verkligen saknad en ögonkräm i Esse sensitive serien men nu har dessa magiska droppar skapats och finns nu både på salongen och i vår webbshop.
För vem: ? passar denna underbara kräm. Jo, den passar alla men främst för den känsliga och reaktiva huden.

Ögonkrämen är formulerad för att aktivt lugna och skydda reaktiv hy, men självklart även ta sig an tecknen på åldrande hy.

Aktiva Ingredienser:
– Nivå 2 probiotika: Bidrar till en god bakterieflora runt ögonen. Detta lugnar huden samtidigt som hudcellerna börjar producera mer hyaluronsyra, mer mjölksyra samt fler defensiner (hudens soldater).

– Albiziaextrakt: Detta fantastiska växtextrakt som även är en av nyckelingredienserna i Eye Contour Cream lyfter ögonlocken, minskar kråksparkar och minskar svullnader. Albizia har visat sig öka kollegensyntesen med 256% och elastinsyntesen med 229%.

– Myrothamnusextrakt: Även detta magiska växtextrakt finns med i Eye Contour Cream. Myrothamnus är en av det mest fuktåtergivande ingredienserna som finns att få tag på i världen. Det har visat sig att denna ingrediens ökar hudens fukthalt med 28% efter enbart 2 timmar efter applicering. Det innehåller även en väldigt hög halt med antioxidanter.

– Hyaluronsyra: Vegetabilisk Lågmolekylär Hyaluronsyra ökar ytterligare fukthalten i huden.

Användning: Två gånger dagligen. Pumpa ut en liten mängd mellan fingertopparna. Fördela varsamt på ögonlocket och under ögat i en utåtgående riktning. Följ efter med vald Esse Sensitive Moisturiser.
Ytterligare användning:
AppIicera på inflammerade, skorviga eller irriterade hudområden för att läka och lugna.

Bli först att få tag på en innan första sändning tar slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.