Ekologisk Skönhetsalong i Göteborg

Zofias Eco Beauty består av ekologisk butik, salongs-del med flera behandlingsrum samt webbshop. Vi erbjuder behandlingar för ansikte och kroppen, miljövänliga hudvårdsprodukter.

Vi erbjuder klassisk, ekologisk och medicinsk hudvård. Vi tittar på helheten. Ibland räcker det inte till att bara smörja sin hud med bra produkter. Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar oss och syns i vår hud. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem.

Det är fantastiskt hur utvecklingen inom branschen har gått framåt. Många nya icke kirurgiska metoder har tillkommit så att vi i kombination med klassisk hudvård kan åstadkomma fantastiska resultat.

Vi utför en rad behandlingar och efter noggrann hudanalys skrädarsyr vi en behandling och eftervårdande produkter för hemmabruk anpassade för din hud. Inne i butiken hittar Ni en mängd lyxiga, underbara ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vital- varor som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.

Investera I Dig Välkommen till oss.

Om Mig!

Har du frågor eller vill boka tid ring på telefon 0707674467 eller maila till zofia@zofiasecobeauty.se - Varmt välkommen! Zofia heter jag och är diplomerad hudterapeut.

Har alltid varit intresserad av hälsa, skönhet och natur. Som barn växte jag upp på landet där växterna och dess oförstörda grödor var en självklarhet. Vi hade allt från egen produktion – frukt, grönsaker, mejeriprodukter m.m. Varje år plockade vi bär, svamp, frukt och annat för att senare bearbeta inför vinterförvaring. Smaken av egen kärnad smör är oförglömlig. Filmjölken var så tjock att skeden stod rakt upp i den!

Min mormor visade mig olika växter och berättade om deras läkande kraft. Hon sköljde håret med nässlavatten och min mor tvättade ansikte med vassla eftersom hon hade eksem. Den försvann och kom aldrig tillbaka.

Önskar att varje människa kunde uppleva landets fridfulla närhet till naturen. 1998 gick jag en hudterapeut utbildning på Elisabeth skola i Göteborg.

Att arbeta, hjälpa och inspirera människor är min passion.

På salongen erbjuder vi:

  • Skräddarsydda behandlingar för ansikte;
  • Massage och massage med varma stenar;
  • Kroppsbehandlingar efter behov;
  • Vaxning;
  • Frans o bryn färgning, bryn formning;
  • Manikyr och handvård;
  • Försäljning av hudvårdsprodukter, vital varom som: nyponpulver, nässelpulver, probiotika, nakenhavre, pH-kalk, m.m.;
  • Presentkort för behandlingar och produkter- en uppskattat gåva för familjen och vänner.

Zofia's Eco Beauty

Salong
Måndag- Fredag 11:00 – 18:00
Lördag – Endast bokade tider

Butik
Måndg – Fredag – 12:00 – 17:00
Lördag – Endast bokade kunder

Telefon: 0707674467
E-mail: zofia@zofiasecobeauty.se

Zofia's Eco Beauty
Karl Johans gatan 78
Majorna
414 55 Göteborg

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.