Beauty boosters – Ekologisk Hudvård Göteborg

Beauty boosters
Stöd huden inifrån med hälsosam mat och kosttillskott . Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar vår hälsa och syns i huden. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem. Ett lätt sätt att få i sig extra näring är att blanda olika smoothies och få dessa i din dagliga kost. Några av ingredienserna på superfoods är: spirulina, nyponpulver, vetegräs, nässelpulver. Här tar jag upp egenskaper av nypon:
Innehåller mycket höga C-vitamin doser. En kopp torkade nypon motsvarar 35-40 apelsiner när det gäller halten av C-vitamin. Nypon innehåller också karoten, är en bra källa till A-vitamin.
Man får inte glömma att den är en fantastisk natur skafferi av antioxidanter, mineraler och näringsämnen. Alla kan äta det. Nyponolja är känd som anti-age produkt som bygger upp huden. Nypon hjälper mot ledvärk genom att smörja kroppens alla vävnader, stärker hud, bindväv och ligament, ger kollagenet i huden näring och energi.
Boosta upp din kropp och mött våren med god hälsa och vacker hud

Pflanzenöl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Följ oss på instagram